Lipunmyynti

Lippujen ennakkomyynti Lippupalvelusta (p. 0600 10 800, 1,98 €/min + pvm). Käytössä on myös printtilippu. Poikkeuksena syksyllä 2014 Taidekoti Kirpilän liedkonsertit, joiden myynti on Lippupisteellä.

Sibelius-Akatemian tapahtumien pääsylippujen kategoriat:

  1. Normaalihintainen / eläkeläiset / lapset 4–17 v., opiskelijat, työttömät
  2. Ryhmäliput -10 % normaalihintaisesta lipusta, ryhmän minimikoko 10 henkeä. Ryhmälippuja voi ostaa seuraavasti:
  • Lippupalvelun puhelinpalvelun kautta, p. 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18. Puhelinpalvelun kautta voi saada ryhmäliput myös laskulla.
  • Musiikkitalon lipunmyynnistä suoramyyntinä (ei varauksena), kun asiakas menee henkilökohtaisesti lipunmyyntiluukulle ja maksaa liput samalla kertaa. Toistaiseksi Musiikkitalon lipunmyyntiin ei voi soittaa.

Lippujen hinnat on ilmoitettu Sibelius-Akatemian verkkosivuilla palvelumaksuineen. Musiikkitalon lipunmyynnistä ostettuna konserttilipusta ei peritä erillistä palvelumaksua. Lippupalvelun verkkosivuilta, täyden palvelun myyntipisteiltä, puhelinmyynnistä, R-kioskilta sekä puhelinpalvelusta varatessa ja myyntipisteestä (myös Musiikkitalosta) noudettuna palvelumaksut määräytyvät seuraavasti:

Perustoimituskulut:
Hinta 0–10,00 €:  1,50 € / lippu
Hinta 10,01–39,99 €: 2,50 € / lippu
Hinta 40 €–: 3,50 € / lippu

Muut mahdolliset kulut:
Varausmaksu 2,00 / lippu
Posti kotimaa 10,00 euroa / tilaus
Posti ulkomaa 40,00 euroa / tilaus
Nouto Lippukauppa 1,50–5,50 euroa / lippu
Nouto R-kioski 2,50–4,50 euroa / lippu

Musiikkitalon lipunmyynti on auki:
Ma-pe klo 9-18, la klo 9-17 sekä tuntia ennen konsertin alkua
Poikkeukset: www.musiikkitalo.fi

Helsinki-kortilla saa 20 % alennusta ennakkoon ostetuista Sibelius-Akatemian konserttilipuista.

Pyörätuolipaikat Musiikkitalossa

Pyörätuolipaikat Musiikkitalon saleissa järjestettäviin konsertteihin tulee varata/lunastaa etukäteen, sillä niitä ei valitettavasti salien teknisistä rakenteista johtuen voida myydä enää konserttipäivänä.

Lisätietoja esteettömyydestä Musiikkitalossa

Pyörätuolipaikat Sibelius-Akatemian saleissa Musiikkitalossa

Sonore
Saatavilla kaksi pyörätuolipaikkaa ja kaksi avustajapaikkaa (paikat 112-114 ja 130-132).
Camerata
Saatavilla kaksi pyörätuolipaikkaa ja kaksi avustajapaikkaa  (paikat 149-152).
Black Box
Saatavilla neljä pyörätuolipaikkaa katsomon ylätasanteella.

Pyörätuolipaikat kyltitetään aina Varattu-lapuin. Jos paikat jäävät käyttämättä, ne voidaan antaa Taideyliopiston vapaalippulaisille tai  vapauttaa myyntiin normaalipaikoiksi puolta tuntia ennen konserttia.

Jos konserttiin saapuu  isompi pyörätuoliryhmä tai muuten liikuntarajoitteisia tai muita erityispalveluita tarvitsevia henkilöitä, toivomme asiasta etukäteistietoa (konsertin tuottaja haluamasi konsertin Lisätietoja-kohdassa verkkosivuillamme) . Näin osaamme palvella tarpeen vaatimalla tavalla.

Naulakkomaksu Musiikkitalossa

Musiikkitalon naulakkopalvelu muuttuu maksulliseksi 15.2.2013 alkaen. Naulakkopalvelun hinta on 2 euroa / asiakas. Yhden aikuisen naulakkomaksuun sisältyy yhden alle 12-vuotiaan lapsen vaatesäilytys.

Maksullinen naulakkopalvelu on paikalla konserttipäivinä kaksi tuntia ennen konsertin alkua sekä talon sulkemiseen saakka. Muina aikoina ulkovaatteet voi jättää omalla vastuulla vartioimattomaan naulakkoon.

Naulakkomaksun voi maksaa maksuautomaatteihin, jotka sijaitsevat  Mannerheimintien pääsisäänkäynnin luona olevien hissien vieressä sekä pääaulassa. Lisäksi naulakkomaksulipukkeen voi ostaa Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä tai suoraan tasarahalla  naulakkohenkilökunnalta.

Ilmaista pysäköintiaikaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille

Q-Park Finlandia tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille Musiikkitalon konserttivieraille kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa alkaen maanantaista 15.10.2012.

Etuun oikeuttavan kertaluonteisen pysäköintikortin (aikahyvityslippu) saa veteraanikortin tai vammaisen henkilön pysäköintiluvan näyttämällä Musiikkitalon infopisteestä, 3. kerroksesta.

Pysäköintikortti oikeuttaa yhteen pysäköintiin (max. 2 tuntia) per päivä.

Aikahyvityslipun käyttö

Parkkihalliin ajettaessa otetaan puomilta  pysäköintilippu. Poislähtiessä tulee pysäköintimaksulaitteessa ensin käyttää puomilta otettua lippua, sen jälkeen aikahyvityslippua, joka vähentää pysäköintiajasta kaksi tuntia. Mikäli pysäköintiaika ylittää kaksi tuntia, tulee maksulaitteen näytölle jäljellä oleva maksettava summa.

Lisätietoja

Q-Park Finlandia
020-7812400 / vaihde
info@q-park.fi