Osallistava taiteellinen toiminta

 Kuule, minä sävellän!  Koulutus
 Projektit  Tapahtumat

 

Sibelius-Akatemian osallistava taiteellinen toiminta sisältää opintojaksoja, projekteja, tutkimusta sekä tapahtumia. Toiminta on käynnistynyt vuonna 1992 ja sillä on ollut matkan varalle useita eri nimiä: yleisökasvatus, yleisökoulutus, yleisötyö, Education-alan toiminta ja Luovat muusikon taidot (Luomus).

Näillä sivuilla pääsee tutustumaan tarkemmin, mistä kaikesta osallistavassa taiteellisessa toiminnassa on tällä hetkellä Sibelius-Akatemiassa kysymys.

 


Ajankohtaista yleisötyössä

« Takaisin

Kuule, minä sävellän! -projekti yhdistää orkesterit, musiikinopiskelijat, oopperan, nuoret ja ammattisäveltäjät

Musiikkitalon päätoimijat Sibelius-Akatemia, Radion sinfoniaorkesteri ja Helsingin kaupunginorkesteri sekä Suomen Kansallisooppera ja Musiikkitalo jatkavat viime marraskuussa käynnistämäänsä yhteistyöhanketta New Yorkin filharmonisen orkesterin Credit Suisse Very Young Composers -koulutusohjelman kanssa. Yläkouluikäisille suunnatussa Kuule, minä sävellän! -hankkeessa suomalaiset lapset ja nuoret säveltävät ammattisäveltäjien johdolla ammattiorkesterien soittajista kootulle orkesterille. Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen, orkesterisoitinten ja vanhan musiikin opiskelijat toimivat nuorten assistentteina ja ohjaajina. Lue lisää